Persondatapolitik

Denne privatlivspolitik har til formål at sikre, at de personoplysninger, som Jespers VVS ApS behandler og indhenter fra dig, behandles korrekt og i overensstemmelse med dine rettigheder.

Dataansvarlig:

Jespers VVS ApS
Cvr. nr. 35392939
Filial afd., Navervænget 10, 4400 Kalundborg

Administrationsafdeling, Falkensøvej 7, 4281 Gørlev
Tlf. 21947370
Kontor. 59509944
E -mail: jesper@jespers-vvs.dk

Dataansvarlige: Jesper Jensen
Databehandler:  Marie Larsen

Alle henvendelser vedrørende persondata bedes rettet til ovenstående.

Personoplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefon nummer
  • E-mailadresse

Anvendelse af persondata:

Formålet med behandlingen er levering af varer og tjenesteydelser samt markedsføring og overholdelse af KLS krav.

Videregivelse

Personoplysninger på kunder bruges kun til at opfylde vores aftale om levering af produkter og serviceydelser.

Vi behandler kun oplysninger om kunder, som er relevante til opfyldelse og levering af den bestilte serviceydelse.

Dine personlige oplysninger benyttes udelukkende af Jespers VVS ApS, og vi formidler og sælger ikke dine oplysninger til tredjepart med henblik på markedsføring uden for Jespers VVS ApS.

Opbevaring af dine personoplysninger

Personoplysninger modtages og behandles i administrationsafdelingen, og oplysningerne behandles i følgende IT-systemer og er således ”Databehandler”:

  • Ordrestyring
  • E-conomic

Oplysningerne lagres på servere indenfor EU og dine personlige oplysninger vil derfor altid være omfattet af persondataforordningen.

Dine oplysninger vil blive slettet efter gældende regler i en periode på 5 år fra udgangen af det regnskabsår materialet vedrører.

Behandlingssikkerhed

Jespers VVS ApS har effektueret og gennemført alle nødvendige og passende sikkerhedsforanstaltninger med henblik på at beskytte dine personlige oplysninger mod hændeligt eller ulovligt at blive slettet, offentliggjort, eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller behandles i strid mod lovgivningen.

Videregivelse / deling

Personoplysninger på kunder videregives kun til virksomheder, hvis det er relevant for arbejdet evt. vedr. opstart, reklamationer, levering af varer m.m.

Sletning

Kundedata slettes når kundeopholdet er ophørt.

Udgangspunktet er at ved opfyldelse af en aftale og at kunden har betalt, vil kundemateriale alene foreligge i reklamationsperioden på 2 år.

For så vidt angår kunder der skylder penge, må kontakt oplysninger gemmes så længe en gæld foreligger.

Kontakt

Hvis du som kunde ønsker oplysninger om de data vi har registreret i Jespers VVS ApS, skal henvendelse ske til:

Jespers VVS ApS
Navervænget 10, 4400 Kalundborg

Cvr. 35392939
Tlf. 5950 9944 – 2194 7370
jesper@jespers-vvs.dk

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, som vi behandler dine personoplysninger på.

www.datatilsynet.dk

Ændringer

Jespers VVS ApS forbeholder sig retten til at ændre denne privatlivspolitik.

Cookies

Jespers VVS ApS anvender cookies på hjemmesiden.
Du kan læse mere om brugen af cookies i vores cookiepolitik.